THE PLACE TO BE CALM AND SERENE WITH FLOWER POWER!

WELCOME TO MY SPA!

Wednesday, February 23, 2011

Saye nak kawen!!

slm ladies!long time la x write in my spa blog..i dunt know if u read em anyway:P Oh Well!!

tibe2 tajuk post kali ni adelah berkenaan saye yg insyaAllah akan melangsungkan my wedding on the 12th of june 2011!heheh:P byk btol prepartions nak di buat,sambel tu kene siapkan assignments yg tiada kesudahannye..T.T..as u can see..im quite depressed!hurm..kene rajen g spa juge utk menggembirakan diri n menjaga kesihatan!

kat sini saye nak ucapkan ribuan terima kasih kpd client2 Flowerpower Spa krn memberi peluang dan kepercayaan kpd saye..Alhamdulillah..sedikit sebanyak,adelah income sampingan utk dikumpul n buat belanje perkahwinan saye!KACHING$!! hehe:P tq so much to all my generous clients:) and tq for all the stories,advice that u shared with me!

unfortunately..kemungkinan besar,saye akan bercuti kejap dr keje spa ni..eventhough saye buat secare sampingan je..ade call,ade..xde,tak mengape:)..rezeki Allah kasi..ape2 hal..sile pm saye or email saye if u do need me..kalau saye free,i will absolutely come to ur place!n if im not able to come,please go to ur nearest local spa:) xrugi mencube!hehe ur hubby/loved ones will definetely appreciate u ladies getting all dolled up for em, n keeping urself happy n healthy!toodles!!tata!nak siapkan assignmen T.T

stay healthy,clean and beautiful!
wslm!

3 comments:

  1. tahniah..!!!
    kalau nak buat spa ada masa free lagi x..?jgn la xde...hu3

    ReplyDelete
  2. ieda:waaa so far ade..booking awal2 taw!
    quiyah:thanx!:)

    ReplyDelete